HART-KOERS SEMINAR

Jij ontdekt het bijzondere stappenplan, dat ervoor gaat zorgen
dat OOK jij als ambitieuze professional meer rust krijgt
en jouw droom(baan) gaat aantrekken en leven.

Tijdens dit bijzondere seminar leer je in 2 dagen hoe je de juiste tools inzet om meer rust te krijgen én te behouden en jouw droom(baan) aan te trekken! Vanuit de juiste intenties, vanuit jouw hartsverlangen. En niet éénmalig, maar in een continue stroom.

De grootste ‘fouten’ die ambitieuze professionals maken

De meeste ambitieuze professionals werken kei en kei hard. Succesvol als ze zijn, het voelt alsof ze steeds vaker aan het ploeteren zijn. Ze de waan van de dag niet meer kunnen ontvluchten. Niet zo gek want de werkdruk en sociale druk is hoog. Passie alleen is dus niet voldoende. Als dit wel zo was dan waren er niet zoveel ‘passievolle’, maar oververmoeide of burn out professionals. Je hebt de juiste tools nodig en de juiste omgeving om jouw passie goed te vertalen. Dat is de manier om de door jou gewenste droom(baan) aan te trekken. Indien je niet weet wat ik je ga onthullen tijdens het seminar, ben je gedoemd om fysieke klachten te ontwikkelen of jezelf te verliezen.

Waarschijnlijk weet jij heel goed WAT je wilt en WAAR je voor staat,
maar weet je nog niet HOE je dat kan transformeren naar meer rust.
Of misschien werk je al een tijd niet met plezier en stroomt HET nog niet zoals je zou willen…

ik weet precies waar je staat…

  • Vind je het lastig om grenzen te stellen en keuzes te maken die goed voor jou zijn in plaats van anderen?
  • Worstel jij ook met zekerheden, waardoor je angst hebt om je droom(baan) te leven? Met andere woorden: durf jij helemaal te gaan staan voor wat je waard bent, of heb je moeite met de grens van het onbekende?
  • Weet jij hoe je jouw droombaan kunt realiseren, waardoor je moeiteloos in een continue stroom terecht komt?
  • Onderneem je veel actie, maar behaal je niet voldoende resultaten?
  • Voel je je soms gefrustreerd, verward en overweldigd en weet je niet hoe je verder moet?

 

Kleine veranderingen maken soms een groot verschil!

Schrijf je vandaag nog in voor het

HART-KOERS SEMINAR
Denken-Voelen-Doen!
8&9 juni 2018

 

"Het moment is aangebroken om het leven van je dromen te creëren. Concentreer je op jouw hartsverlangen en ervaar de liefde in jou. Hoe zou het zijn om te ervaren dat je geleid wordt door jouw hart? Wanneer jouw hoofd-hart en handen in één congruente lijn staan, dan gaat HET stromen. Alles in je leven zal veranderen."

MKF-Jeanette de Vries-116

Ik ben een mindset ondernemer die haar droom leeft. Al jaren volg ik mijn hart, luister naar mijn intuïtie en combineer dit met marketing- en ondernemingsstrategieën.

Mijn passie is om jou als ambitieuze, gedreven en zelfs succesvolle professional te helpen beter te leren omgaan met alle prikkels en keuzestress van deze tijd. Je de inzichten en tools te geven naar dé verbinding tussen jouw denken, voelen en doen. Zodat jij ontdekt wat jij echt wilt en hoe je dat kunt bereiken. Ik help jou graag verder.

Janet-2

"Door je denken, voelen en doen te verbinden met de aangereikte tools,
zul jij datgene aantrekken in je leven waarnaar je zo verlangt.

HET gaat stromen."

Wat ga je ontdekken, leren en ervaren tijdens dit seminar?

1# VOEL JE HARTSVERLANGEN, MAAK JEZELF ZICHTBAAR

Jij voelt diep van binnen dat het zo niet langer door kan gaan. Maar je weet niet hoe je jouw hartsverlangen kan gebruiken om meer rust te creëren of om je droom(baan) te creëren. Ontdek tijdens het Hart-Koers Seminar de mindset van een succesvolle hart gecentreerde ondernemer die de zakelijke en gevoelskant (of harde en zachte kant) samenbrengt.

Het is namelijk niet ingewikkeld. Iedereen kan het leren.

1
2

2# KRIJG MEER RUST, GROEI IN MOED

Je hoofd draait overuren. Steeds vaker merk je dat je door de waan van de dag wordt geleefd. Je neemt je van alles voor, alleen aan het einde van de dag merk je dat je ‘to do’ lijstje alleen maar groter is geworden. Er lijkt geen einde aan te komen en het enige dat je jezelf toewenst is rust. Vooral rust in je hoofd. Tijdens het Hart-Koers-Seminar ervaar je hoe je meer rust krijgt in je leven. Je ontdekt hoe je dit systematisch in je leven kan integreren zodat je effectiever wordt. Je leert realistische doelen stellen, waardoor je zelfvertrouwen groeit.

3# WORD JOUW MISSIE

Misschien denk je dat een missie alleen voor bedrijven is weggelegd, maar ook jij hebt een missie. Tijdens het Hart-Koers-Seminar leer je luisteren naar je hart en lichaam. Deze zijn zo veel wijzer dan je hoofd. Het hoofd vertelt ons niets nieuws. Je ontdekt je missie vanuit je levensverhaal. Jij bent de dromer van jouw droom. Op het Hart-Koers-Seminar krijg je de tools om van je ‘klacht’ je kracht te maken en zo jouw droom(baan) te creëren.

3
4

4# BOUW EEN SYSTEEM, VOORSPEL DE UITKOMST

Op het Hart-Koers-Seminar krijg je diverse tools en tips aangereikt om zelf mee aan de slag te gaan. Ieder mens is verschillend. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander misschien niet direct. Tijdens het twee dagen durende seminar krijg je voldoende tijd om te ervaren wat voor jou werkt en wat niet. Uiteindelijk kies je dat wat bij jou past. Je leert wat er nodig is om jouw visie te leven en te vertrouwen op het proces.

5# TUNE IN OP DE FREQUENTIE VAN LIEFDE

Het onder ogen zien van je angsten en het accepteren van jezelf met alle eigenschappen kan doodeng zijn. Zeker als je een nieuwe stap in je leven overweegt. Mogelijk is de innerlijke stem van angst al lang(er)e tijd zeer luid geweest. Op het Hart-Koers-Seminar leer je hoe je je angsten kan omzetten naar vertrouwen door in te tunen op de frequentie van liefde en vertrouwen. Niets is zo krachtig als de liefde. Je gaat ervaren hoe je deze krachtbron bij jezelf kan aanboren.

5

Schrijf je vandaag nog in voor het

HART-KOERS SEMINAR
Denken-Voelen-Doen!
8&9 juni 2018

Professionele aanpak

Janet heeft mijn team begeleid met als doel de samenwerking te professionaliseren. Daarbij was haar aanpak gedegen: in de voorbereiding, in haar analyse, in haar begeleiding en evaluatie. Janet weet op een prettige wijze te schakelen van 'ruimte geven' naar 'doelgericht gericht sturen' zonder het contact met het team en individu te verliezen. Ik heb haar ervaren als gedreven en betrokken professional.

~ Eric Doornik, manager Verzekeren

Stimuleert intrinsieke motivatie

Ik heb enkele jaren direct samen mogen werken met Janet. Ik heb haar ervaren als een zeer betrokken en energieke (people) manager. Zij staat voor het team, kijkt naar kansen en verbeteringen en houdt hierbij de organisatiedoelen voor ogen. Haar coachvaardigheden stimuleren de intrinsieke motivatie van medewerkers waardoor medewerkers zichtbaar ontwikkelen.

~ Martijn Eghuizen, HR adviseur

Inzicht en bewustwording

Dankzij de coaching van Janet ben ik gegroeid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik weet nu wie ik ben en ik wil blijven groeien, want het voelt goed. Zonder Janet was dat niet gelukt.

~ Ester van Galen, intern accountmanager

 

Voelen en ervaren

Janet heeft mij begeleid in mijn loopbaanvraagstuk. zij heeft me letterlijk laten voelen en ervaren. Dat was een schot in de roos. Zij gaf me de ruimte en het vertrouwen om me kwetsbaar op te stellen. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen. Door je bewuster te worden van wie je bent en waar je kracht ligt, kun je ook het plezier in je huidige functie hervinden.

~ Linda Wind, intern risico specialist

Compassie met scherpte

Als collega coach en organisatieadviseur werk ik graag met Janet samen. Ze is een expert met compassie en inhoud. Haar spiegel is neutraal, haar confrontaties scherp en doortastend.

~ Siebe Dijkstra, Manhattan bv

Typisch Janet

Ik heb Janet leren kennen als een gedreven en mensgerichte vakvrouw. Doordat Janet regelmatig klantgesprekken bijwoonde was ze in staat mij een spiegel voor te houden. Dit heeft mij enorm geholpen in mijn ontwikkeling. Door goed naar haar collega’s te luisteren en medewerkers 1 op 1 te begeleiden waar nodig. Ik kreeg de ruimte, ondernemend met mijn klantportefeuille te werken en zelf keuzes te maken. Binnen de afdeling is veel vooruitgang geboekt op het gebied van samenwerking en kwaliteit. Maar allerbelangrijkste: dit kwam de klantbeleving ten goede.

~ Marcel Korving, accountmanager Private Banking

Doet wat ze beloofd!

Ik vond het in de voorbereiding van deze dag erg prettig dat ik goed kon aangeven wat ik wilde en wat mijn verwachtingen van deze dag waren. Janet schuwde het tijdens de voorbereiding niet om kritisch te zijn. Dit kwam het resultaat ten goede en zette mij aan het denken. Door de gedegen voorbereiding kwam gedurende de dag alles wat aan de orde moest komen ook aan de orde. We hebben een goede dag gehad, zowel de onderlinge sfeer maar zeker ook het resultaat. Dit werd gedeeld door de medewerkers. Wat ik verder prettig vond was dat zij gedurende de dag goed inspeelde op de groep, en het programma (in overleg) op punten aanpaste. Aan het eind van de dag had ik een resultaat waar ik, maar ook de groep, mee verder kon en kan. Ik vind Janet een zeer prettige coach om mee samen te werken, iemand die doet wat ze beloofd!
~ Ingrid Roorda, HR manager Gemeente Assen

Waardevol

In relatief korte tijd was Janet in staat mij te helpen begrijpen waar bepaald gedrag vandaag komt, hoe dit te herkennen en handvaten te geven om gedrag bij te sturen zonder mijzelf te verliezen. Janet wist veiloos de pijnpunten te benoemen (soms uit kleine signalen) maar overschreed je eigen grens niet. Ik heb de coaching / spiegeling van Janet als zeer waardevol ervaren.

~Betty Postma

Tijden & locatie 

8 & 9 juni 2018

Tijden:
Vrijdag 8 juni: 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag 9 juni: 10.00 uur tot 17.00 uur
Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Lunch is inbegrepen.

Locatie:
Het seminar vindt plaats bij ‘Hotel-Eetcafé-Zalencentrum Onderde Linden’ in Roden, Brink 27 (centraal gelegen tussen Assen en Groningen)

Er is voldoende parkeerruimte achter de locatie en deze is ook met openbaar vervoer prima te bereiken.

Ticketprijs:
€ 347,00  per ticket - , inclusief btw

 

Vragen:
Heb je een vraag? Mail naar: [email protected]

Schrijf je vandaag nog in voor het

HART-KOERS SEMINAR
Denken-Voelen-Doen!
8&9 juni 2018