De kikker van Breman Service Drachten

Beste Tjeerd Nijboer,

Je opende net een doosje waaruit letterlijk een kikker had moeten springen. Althans, dat was het plan. Alleen de springkracht van de kikker was te groot. Het had zomaar voor letsel kunnen zorgen en dat wil ik je niet aandoen. Dit vroeg dus om aanpassing, creativiteit en flexibiliteit.

Kun je het je voorstellen? Je medewerkers zien als kikkers? En de springkracht als vitaliteit en veerkracht?

Binnen jouw organisatie werken verschillende 'kikkers'. Om al die kikkers vitaal én gelukkig te laten samenwerken, dát is een pittige uitdaging en kan veel geld kosten.
Veel burn outs ontstaan doordat niet de eigen wil wordt gevolgd. Als kikkers met een eigen wil horen: “Zo moet je het doen” springen ze heel hard uit de wagen. Soms wil je juist jouw ideale kikkers ín de wagen houden als het lastig is om goed gekwalificeerde mensen te vinden. Dit zie ik regelmatig voorbij komen binnen bedrijven.

Aangenaam, ik ben Janet de Vries. Vanuit mijn bedrijf Vrie Balance ondersteun ik organisaties in stressmanagement. Dit doe ik vanuit mijn visie dat het beter leren omgaan met de stress de weg is naar een gelukkig en vrijer leven waarin leren centraal staat. En optimaal resultaat. De basis hiervoor is veerkracht en vitaliteit (duurzame inzetbaarheid).

Ik ben heel benieuwd:

Hoe ziet jouw ideale kikker eruit?

Hoe hoog springen jouw kikkers nog?

En springen je kikkers omdat het moet of omdat ze het willen? Oftewel is de kikker gesprongen of heeft de kikker gesprongen

Of weet je niet hoe het gesteld is met de springkracht van je kikkers?

Graag ga ik hierover met je in gesprek. Daarbij hoop ik je ook te inspireren hoe ik als kikker mijn springkracht heb vergroot. Ik heb hier mijn expertise van gemaakt waardoor ik snel de juiste bedding weet te creëren.

Binnenkort bel ik je voor het maken van een afspraak.
Tot snel.

Met energieke groet,
Janet de Vries